Sidor

söndag 7 augusti 2011

Testat nya skönhetsprodukter

Inför semestern bestämde jag mig för att testa lite nya skönbhetsprodukter. Eftersom jag ville slippa släpa på fullstora förpackningar av allt från schampoo till ansiktsrengöring och dessutom alltid är på jakt efter nya favoriter till badrumsskåpet var det ett bra sätt att slå två flugor i en smäll.


Schampoo och balsam handlade jag på the Body Shop. Jag valde Rainforest balance som ska hjälpa fett hår att kännas fräscht länge utan att torka ut. Jag har riktigt fett hår och måste tvätta det varje dag. Det här är en av mycket få sorter schampoon och balsam som har gjort det möjligt för mig att tvätta håret varannan dag. Produkterna höll verkligen vad de lovade, mitt hår höll sig rent och fräscht längre än vanligt samtidigt som håret var mjukt och följsamt. De här produkterna kommer jag verkligen fortsätta att använda.
Det senaste halvåret har jag använt hudvårdsprodukter från Dermanord. Jag har varit väldigt nöjd med produkterna men nu när rengöringen och fuktighetskrämen börjar vara på upphällningen är jag i valet och kvalet om jag ska fortsätta med de produkterna eller testa något nytt. För att få bra råd gick jag till underbara apoteket DocMorris som specialiserar sig på hudvård och som har hudterapeuter på alla sina apotek. Hudterapeuten sa att La Roche-Posays serie Effaclar skulle passa min feta hy bra. Generöst plockade hon fram provförpackningar på ansiktstvätt, fuktighetskräm och en kräm som ska motverka igentäppta porer och uppkomsten av finnar.

Jag gillade verkligen produkterna men de har inte gett bättre resultat än Dermanord. De har varit ungefär likvärdiga så jag kommer fortsätta använda Dermanord men komplettera med La Roche-Posays Effaclare Duo, en kraftfull kräm som förebygger imperfektioner.

http://intressant.se/intressant
http://bloggkartan.se/registrera/23145/stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar