Sidor

måndag 6 juni 2011

Bästa lördagen på länge

När lillasyster och svågern frågade om vi ville hänga med till Fjäderholmarna igår sa vi så klart ja. Med fantaiskt väder och bra sällskap blev det en av de bästa lördagarna på länge. När vi kom fram till ön var det lunchdags men treåriga W hade mer spring i benen än aptit så vi dukade upp matsäcken på lagom avstånd från lekplatsen. Lilla M sov nöjt i sin vagn så vi vuxna kunde äta och prata i lugn och ro. Okej, eftersom W är en liten våghals så gäller det ju att hela tiden ha ett vakande öga på honom. Rätt som det är har han klättrat så högt upp i klätterställningen att han inte kommer ner på egen hand.



På eftermiddagen satt jag och älskligen på en uteservering medan lillasyster och svågern promenerade och försökte få sina trötta pojkar att komma till ro i vagnarna. Jag unnade mig en kula vaniljglass med hemkokt kolasås och jordnötter men älskligen är tokig i skaldjur och lockades mer av rökta räkor och rosé.



På vägen hem sa svågern, nästan lite ursäktande, att dagen kanske inte hade blivit lika mysig som om jag och älskligen hade åkt själv. Vi höll inte med. Vi hade ju fått gosa med pojkarna, prata och skratta med lillasyster och svågern och suttit på en solig uteservering och pussats. Gårdagen saknade verkligen ingenting!



http://intressant.se/intressant
http://bloggkartan.se/registrera/23145/stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar