Sidor

lördag 14 maj 2011

Hälsoläger för tonåringar

Såg en annons i tidningen som fångade mitt intresse. Wilma tvingades att lägga ner sin karriär som hoppryttare efter en ryggskada skolade om till personlig tränare. Hennes nya karriär är byggd kring hälsa och i år anordnar hon ett läger för tonåringar som behöver lära sig mer om hälsa, kost och motion. Visserligen kan prislappen tyckas vara ganska hög, det kostar nästan 40 000 kr att spendera en månad på lägret, men initiativet är lysande!

Jag tror att en vistelse på ett sånt här läger kan vara en fantastisk möjlighet för ungdomar som kämpar med t.ex. övervikt. I en miljö där de inte behöver känna sig annorlunda får de möjlighet att skaffa kunskaper om hur de kan leva hälsosammare. Läs mer om lägret på http://www.wilmashealthcamp.n.nu/

Jag fascineras verkligen av entreprenörer som vågar satsa på sin dröm och som är beredda att bygga upp företag. Att vara småföretagare innebär mycket hårt jobb och många arbetar långt mer än 40 timmar i veckan. Men jag kan absolut förstå att möjligheten att själv forma sin framtid och känslan av att allt arbete är för sin egen skull gör det värt allt slit. Om jag inte hade varit en riktig trygghetsnarkoman hade jag gärna blivit egen företagare.

http://intressant.se/intressant
http://bloggkartan.se/registrera/23145/stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar